AVEX
8 Tepsili Konveksiyonlu Fırınlar

GENEL ÖZELLİKLER

Konveksiyonlu fırın özellikle pastanelerde, restoranlarda, otellerde ve fırınlarda küçük ölçekli pasta, börek, sandviç, ekmek üretimi için tasarlanmıştır. İçerisinde bulunan fanlar yardımıyla sıcak hava dolaşımı sağlanır ve tüm kabine homojen olarak yayılır. Alt kısımda bulunan bölmede mayalı ürünler için uygun nemli ortam sağlayan donanımlar mevcuttur. 5 tepsili modelde yalnızca elektrikli, 8 tepsili modelde elektrikli ve gazlı olarak üretilmektedir. İsteğe bağlı olarak kumanda paneli dokunmatik veya manuel çevirmeli tipte olabilir.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Konveksiyonlu Fırınlar E-5T E-8T G-8T FC
Harici Ölçüler 1200
885
720
1200
885
1260
1240
885
1260
885
1070
658
Tave ebatları ve her kat için tepsi adedi mm 600x400 600x400 600x400 10 adet
Tavalar Arası Mesafe 80 100 100 80
Isı Kapasitesi kcal/h 6900 13800 1400
Maksimum Isı Değeri °C 250 250 250 70
Elektrik Gücü kW 8,5 16,7 1 2,4
Ağırlık kg 130 195 230 80
Yakıt Tüketimi LPG lt/h 2
Doğalgaz 1,5
m³/h