AVEX Konveksiyonlu Fırınlar
Konveksiyonlu fırın özellikle pastanelerde, restoranlarda, otellerde ve fırınlarda küçük ölçekli pasta, börek, sandviç, ekmek üretimi için tasarlanmıştır. İçerisinde bulunan fanlar yardımıyla sıcak hava dolaşımı sağlanır ve tüm kabine homojen olarak yayılır. Alt kısımda bulunan bölmede mayalı ürünler için uygun nemli ortam sağlayan donanımlar mevcuttur. 5 tepsili modelde yalnızca elektrikli, 8 tepsili modelde elektrikli ve gazlı olarak üretilmektedir. İsteğe bağlı olarak kumanda paneli dokunmatik veya manuel çevirmeli tipte olabilir.
TEKNİK ÖZELLİKLER
Konveksiyonlu Fırınlar |
E-5T |
E-8T |
G-8T |
FC |
|
Harici Ölçüler | m² | 1200 | 1200 | 1240 | 885 |
885 | 885 | 885 | 1070 | ||
1260 | 720 | 1260 | 658 | ||
Tava ebatları ve her kat için tepsi adedi | mm | 600×400 | 600×400 | 600×400 | 10 adet |
Tavalar Arası Mesafe | 80 | 100 | 100 | 80 | |
Isı Kapasitesi | kcal/h | 6900 | 13800 | 14000 | |
Maksimum Isı Değeri | °C | 250 | 250 | 250 | 70 |
Elektrik Gücü | kW | 8,5 | 16,7 | 1 | 2,4 |
Ağırlık | kg | 130 | 195 | 230 | 80 |
Yakıt Tüketimi | LPG lt/h | 2 | |||
Doğalgaz | 1,5 | ||||
m³/h |