LINDE Elektrikli Katlı Fırınlar
Bu fırınlar küçük hacimli işletmeler için idealdir. Ancak pizza, baklava, börek, pasta ve kek gibi ürünlerin pişirilmesi amacıyla büyük ölçekli işletmelerde, döner fırınların yanında ikinci fırın olarak da konulabilmektedir. Hareketli ve taşınabilir olmasından dolayı, çok kullanışlıdır. İsteğe bağlı olarak çok katlı imal edilebilmektedir. Alt bölümünde mayalandırma kabini opsiyonel olarak bulunmaktadır. Her kat, bağımsız olarak 0-300 0C arasında taban ve tavan ısıları ayrı ayrı ayarlanabilmektedir. Cam kapaklar ve güçlü aydınlatma sistemiyle ürünler izlenebilir. Özel imal edilmiş taş tabanların ısı tutması maksimum düzeydedir. Sadece elektrikli olarak üretilmektedir. İsteğe bağlı olarak kumanda paneli dokunmatik veya manuel çevirmeli tipte olabilir. BMF 45, BMF 90 ve BMF 180 olarak üç tipte üretimi yapılmaktadır.
TEKNİK ÖZELLİKLER
Elektrikli Katlı Fırınlar |
BMF 45 |
BMF 90 |
BMF 180 |
|
Harici Ölçüler | H1 | 350 | 350 | 350 |
H | 1940 | 1940 | 1940 | |
M | 650 | 650 | 650 | |
A | 1640 | 1640 | 2426 | |
B | 1100 | 1562 | 1562 | |
Dahili Ölçüler | h | 290 | 290 | 290 |
a | 740 | 1245 | 1245 | |
b | 1150 | 1150 | 1860 | |
Tava Ebatları(mm) ve her kat için tepsi adedi | 350 x 450 | 4 | 6 | 12 |
600 x 400 | 2 | 4 | 8 | |
600 x 800 | 1 | 2 | 4 | |
Isı Kapasitesi | kcal/h | 4300 | 8600 | 17200 |
Maksimum Isı Değeri | °C | 300 | 300 | 300 |
Elektrik Gücü | kW | 5+2 | 10+4 | 18+4 |
Ağırlık | kg | 170 | 280 | 560 |